61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Balance

Balance

Balance i livet er vigtig for både krop og sind. 

At være i balance kræver både øvelse og overskud, og det er en konstant prøvelse ikke at få uligevægt. 

Der er mange områder i dit liv som gør at du enten ikke er i balance eller at du netop er i balance. Og hvordan kan du håndtere det, når du igen ikke er i balance? 

Her er det vigtigt at huske på både kroppen og sindet, for der skal også være en balance mellem de to. Mange mennesker kobler hovedet fra kroppen, når presset og stressen tager godt fat. Men de to skal følges ad, før der er en god balance. 

Og det duer ikke at der er uligevægt, så den ene vægtskål er tungere end den anden.

Meditation findes i en eller anden form i alle store religiøse og åndelige traditioner. Fra vores tidligste forfædre som stirrede i stilhed på skyggerne på hulens vægge, til yogamestre som øver komplekse visualiseringer.

Mennesket har mediteret i tusinder af år. Meditation er blevet praktiseret i kristne klostre, hinduistiske ashrams, Buddhistiske klostre, og muslimske Sufi-forsamlinger.

Du behøver ikke at være religiøs eller spirituel for at høste de mange fordele ved meditation. Meditations-baserede, stressnedsættende programmer dukker op på hospitaler, klinikker og i store virksomheder verden over. Mennesket har mediteret til alle tider af den simple årsag, at det beroliger sindet, afslapper kroppen, åbner hjertet og giver energi til alt, hvad du gør!

Meditation handler om at fokusere din opmærksomhed på noget bestemt. Det meste af tiden bevæger dine tanker sig mere eller mindre tilfældigt rundt. Det ene øjeblik tænker du på en samtale du havde i sidste uge, det næste bekymrer du dig om noget du skal i morgen, for så at tænke på noget, som sker lige nu.

Meditation giver større velværd og er afstressende.

Lydfiler

Luk menu