61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Camilla Qwist

Camilla Qwist komp.
Coach

Jeg vil vise dig vejen til mere ro og balance.  

Jeg vil gerne gøre en forskel for dig, der kæmper med stress, perfektionisme, overpræstation, overansvarlighed, pleaser-gen. Dig som glemmer dig selv og dine behov. Så du ender helt udkørt, udbrændt, sur og tvær, og derved er på en måde, som du slet ikke har lyst til at være, og som egentlig ikke ligner dig. En side, som kun de allernærmeste får at se … og det gør ondt indeni, for det er de mennesker, du elsker højest.

Jeg har selv oplevet stress og efterfølgende depression. Har faktisk haft stress ad flere omgange.

I mine coachingsessioner ser vi på dine værdier, og hvordan du lever efter dem. Vi ser sammen på de tanker og mønstre, der ikke er hensigtsmæssige for dig, og du finder frem til nye støttende og kærlige måder at være i livet på. Jeg oplever at rigtig mange kvinder er selvkritiske og har store krav til sig selv, og jeg vil så gerne hjælpe med at finde frem til en mere selvkærlig vej. Hvor der er plads til at være sig selv, og være et helt almindeligt menneske med de fejl og mangler, vi hver især har.

Vi kan godt tåle at have travlt eller være pressede – i en periode! Vi skal bare sørge for at skabe en modvægt til dette ved at geare ned og give os selv ro og tid til restitution bagefter. Det er en udfordring, sådan som de flestes liv ser ud i dag. Det vil jeg gerne lære dig.

Baggrund:

  • 2016 Uddannet Life Coach hos Manning Inspire i 2016.

  • Derudover en lang række kurser og workshops, indenfor meditation, mindfulness og selvudvikling. Bla Mindful self compassion.

Yoga

Jeg underviser i Triyoga.

Yoga har været og er stadig et af mine bedste redskaber til at opnå indre ro. Førhen var det ubevidst at det skabte balance for mig, jeg underviste og dyrkede det “bare” fordi jeg synes det føles fantastisk.

Idag bruger jeg det helt bevidst til at skabe ro i en travl hverdag. På sammen måde som jeg vil lære dig at bruge det.

Jeg har selv oplevet stress og efterfølgende depression. Har faktisk haft stress ad flere omgange. Yoga har hele tiden været mit holdepunkt eller det jeg vendte tilbage til, uanset hvad jeg ellers gjorde for at opnå den ro og balance i mit liv jeg søgte.

Jeg oplever, at yoga er meget mere end fysiske stillinger. Det er en måde at forholde sig til livet på og de udfordringer eller ups and downs, som livet er. Det vil jeg gerne vise dig, så du kan bruge det i din dagligdag til at opnå balance.

Baggrund:

  • Uddannet Triyoga basic og level 1 instruktør. Har undervist siden 2006.

  • 2007 Uddannet Fysioterapeut.

Meditation

Jeg kan også vise dig vejen til mere ro og balance gennem meditation og åndedrætsøvelser.  

Jeg har gennemført en lang række kurser og workshops, indenfor meditation, mindfulness og selvudvikling. Bla Mindful self compassion.

Meditation er også et godt redskab som både kan bruges for sig selv eller som fint kan kombineres med yoga.

Åndedrætsøvelser er vigitge både i forhold til triyoga, yoga og meditation.

Her kan jeg hjælpe og guide dig og afholder kurser både i mit eget firma og sammen med Tid & Balance.

Luk menu