61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Caroline Heerup

Caroline
Personligt overskud

Kan du mærke forskel på, når du har meget overskud eller lidt overskud? 

Så har du lagt mærke til, at dit overskud påvirker din måde at tænke på, din måde at tale på, samt styrer kroppens reaktioner. Men ved du, at du kan træne dit eget overskud? 

Jeg brænder for at træne dig i at forstå og øge dit personlige overskud, fordi det er den direkte vej til en bedre hverdag. Det er enkelt, og du kan bruge det i alle situationer.

Caroline er ophavskvinde til O Sense® teorien, som arbejder ud fra forskning i innovation, genetik og neuroscience og udgav i 2017 bogen ‘O Sense – Vejen til overskud’.

Caroline er direktør i konsulentfirmaet O Sense®, har taget en Master i Offentlig Ledelse, en Diplom-uddannelse i Ledelse og har 23 års erfaring som leder, chef og projektleder.

Personlige O Sense® sessioner

Er der for lidt overskud i din hverdag? 

Så kan du faktisk træne dig selv i at skabe mere. 

Personlige O Sense® sessioner lærer dig at arbejde med dit overskud og passe på dig selv. 

Du får en grafisk visning af, hvordan dit overskud påvirker dig lige nu. Du bliver guidet til at mærke de signaler, du får fra din krop. 

Sessionerne giver dig en unik forståelse for det, du oplever i det daglige – og giver dig enkle redskaber til at skabe mere overskud.

Foredrag og oplæg

Kunne du bruge lidt overordnet viden om overskuddets indflydelse på, hvordan din hverdag udfolder sig? 

Kunne du tænke dig at knække koden til, hvad det er, der sker? Eller som en deltager begejstret udbrød; “Man kan jo ændre sin virkelighed med O Sense®.” 

Vi kan sammensætte det efter jeres ønsker, men vores foredrag og oplæg vil altid være krydret med øvelser, fortællinger og viden lige til at putte i lommen og tage med hjem.

Ved bookning af foredrag eller oplæg kontakt os venligst på

Luk menu