61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Gitte Skjærbæk

Gitte Skjærbæk barsel
Fysiomassage

Jeg er uddannet, autoriseret fysioterapeut og har siden april 2014 arbejdet som fysioterapeut på klinik med både manuel behandling, eksempelvis massage samt genoptræning og træningsterapi. Jeg er nu stifter og ejer af din-fys.nu og har til daglig klinik i Sundhedshuset i Sorø.

I min behandlingstilgang, tager jeg udgangspunkt i det enkelte menneske og ser behandlingen som et samarbejde mellem kunde og behandler, da dette ofte giver det bedste udgangspunkt for bedring, både kort- og langsigtet.

I en stresset hverdag, hvor flere mennesker – om de vil stå ved det eller ej – bliver mere og mere stressede, oplever jeg, at det kan være skønt for folk at få løsnet op for ømme muskler og spændinger. Fysiomassage er en afslappende og behagelig massage, som lindrer og bedrer dine muskelspændinger.

Behandlingen virker beroligende og sundhedsfremmende ved at løsne muskulære spændinger og stimulere blodgennemstrømningen.

Fysiomassage er sundhed og velvære på én gang.

Behandlingen henvender sig til alle, som trænger til afslappende massage og kan hjælpe med problemer med bl.a. hovedpine, muskelspændinger og myoser, typisk i nakke og skuldre samt træthed, som alle kan være symptomer relateret til stress.

Jeg kan desuden tilbyde træning med fokus på øget kropsbevidsthed, som kan være med til at mindske og reducere stress.

Luk menu