61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Janne Harild

profilbillede 2019 kom
Redox Lifting

Redox Lifting er en anti-aging behandling hvor rynker og linier udglattes, og hvor lymfepunkterne i ansigtet aktiveres.

Redox Lifting er samtidig en organbehandling, da kroppens organer er afbilledet forskellige steder i ansigtet.

Behandlingen indledes med anlæggelse af maske og hovedbundsmassage, inden den egentlige massage af ansigtets zoner påbegyndes.

Redox Lifting er en meget blid behandling og har derfor også en fantastisk anti-stressende effekt.

Jeg benytter udelukkende rene, plante og blomsterbaserede produkter fra bla. Renu Advanced serien som indeholder Redox Signalmolekyler.

Zoneterapi

Zoneterapi er en gammel behandlingsform der foregår ved tryk/massage på og under fødderne.

Der er forbindelse til alle kroppens organer, muskler, led og sener under fødderne – derfor kan mange ubalancer afhjælpes ved Zoneterapi.

Zoneterapi har gunstig effekt på:

  • Astma/allergi

  • Kolik

  • Tilbagevendende infektioner

  • Muskel og led gener

  • Fordøjelsesproblemer

  • Hormonelle gener

  • Søvnproblemer

  • Stress

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en behandlingsform der kan bruges som selvstændig behandling, eller i kombination med f.eks. zoneterapi og /eller massage.

På samme måde som på og under vores fødder, er alle kroppens organer, sener og muskler afbilledet i vores ører. Ved påvirkning af disse punkter med tryk, massage, frøkapsler eller nåle, kan diverse ubalancer og gener i kroppen forbedres og afhjælpes.

Ofte vil der være udtalt ømhed i ørene, svarende til det sted i kroppen hvor der er en blokering – har belastningen stået på igennem længere tid, vil det også kunne ses på øret. For at lokalisere det præcise punkt hvor en nål eller frøkapsel skal sættes, benyttes en lille stav til at føle med.

Øreakupunktur kan benyttes til alle slags ubalancer og er især meget brugt ved diverse former for afvænning, – f.eks. rygestop og appetitregulering.

Natural healing

Vi ved alle at kroppen har en evne til at hele sig selv, det er bare ikke noget vi tænker over. Falder vi og slår hul på knæet, heler såret at sig selv uden vi behøver foretage os noget – det sker bare, det ved vi, men hvordan det sker ved de fleste ikke.

Grundlæggene består vi af to ting, saltvand og celler. Alle organer, blod, hud og hår er en sammensætning af celler der har forkellige egenskaber.

Kroppen danner molekyler der sørger for at alle vores forskellige celler kan fungere, kommunikere og restituere.

Når vi slår os sendes der via molekylerne besked rundt i kroppen om, at der er opstået en skade som skal udbedres og cellerne der er i området optimere deres arbejde ved hjælp af de samme molekyler.

Til sammenligning kan vi bruge billedet på hvad vi gør via vores telefon, når vi sender besked til brandvæsenet hvis en ildebrand skal slukkes. Brandvæsenet rykker ud for at minimere skaden. Men hvad sker der hvis signalet ikke når frem, ja så bliver skaden større –  huset brænder måske ned!!

På samme måde er det i kroppen, kommer signalerne ikke frem om at der er sket en skade, eller en blokering et sted – eller signalet er forsinket, går der længere tid før skaden heles og blokeringen ophæves.

Blokeringer i kroppen og aldring gør, at signalerne i kroppen forsinkes og vi dermed får varige eller tilbagevendende gener.

Luk menu