61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Bliv medlem af Tid & Balance

Vi er ved at skabe mange flere fordele for dig som medlem.
Der vil blive 3 forskellige slags medlemskaber. Følg med.
 

Udtalelser fra medlemmer af Tid & Balance

Tid & Balance er et relevant tiltag såvel for stressramte som for personer der ønsker at undgå stress. Jeg hører til den sidste gruppe og jeg nyder godt af de letforståelige og håndgribelige råd fra personer, der selv har mærket stress på egen krop.

Kåre
Medlem

Selvom jeg godt ved, hvordan jeg burde agere, når jeg føler at symptomerne banker på, så er det rart at blive mindet om dem ved at læse de inspirerende blogindlæg. Hele den palette som Tid & Balance byder på af lydfiler, opskrifter osv. vil jeg helt sikkert bruge hyppigt i den kommende tid. At der også let adgang til terapeuter er med til at give mig ro, da jeg ikke skal gennemtrævle internettet for at finde den rette.

Jette
Medlem

Fed side. meget professionel. Den er delt op i en betalende del og en gratis del. Jeg synes helt klart det er godt givet ud at give lidt for at være medlem. Der er en masse god og nyttig information man nemt kan tage til sig. Kan klart anbefales.

Søren
Medlem
Luk menu