61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Bliv en del af et fællesskab

 

Her kan du se de fordele der er ved at blive medlem af Tid & Balance.

Du får de første 14 dage gratis.

Der er selvfølgelig ingen binding og det er nemt at udmelde dig igen. Vi ønsker kun glade og tilfredse medlemmer.

Fordele

  • Adgang til medlemsiden med lukket forum
  • Forskellige spændende events
  • Rabat (25 %) på events, onlineprodukter, -kurser og -forløb
  • Rabat (min. 10 %) på fysiske produkter
  • Belønning ved at hverve nye medlemmer

Du kan vælge imellem at betale månedligt eller årligt. 

Årligt

1341,- Du sparer 3 måneder (447,-)

Udtalelser fra medlemmer af Tid & Balance

Tid & Balance er et relevant tiltag såvel for stressramte som for personer der ønsker at undgå stress. Jeg hører til den sidste gruppe og jeg nyder godt af de letforståelige og håndgribelige råd fra personer, der selv har mærket stress på egen krop.

Kåre
Medlem

Selvom jeg godt ved, hvordan jeg burde agere, når jeg føler at symptomerne banker på, så er det rart at blive mindet om dem ved at læse de inspirerende blogindlæg. Hele den palette som Tid & Balance byder på af lydfiler, opskrifter osv. vil jeg helt sikkert bruge hyppigt i den kommende tid. At der også er let adgang til behandlere er med til at give mig ro, da jeg ikke skal gennemtrævle internettet for at finde den rette.

Jette
Medlem

Fed side. Meget professionel. Jeg synes helt klart det er godt givet ud at give lidt for at være medlem. Der er en masse god og nyttig information man nemt kan tage til sig. Kan klart anbefales.

Søren
Medlem
Luk menu