61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Mindfulness betyder: ”Vær til stede i nuet…”

Mindfulness har rødder i meditationen og er benyttet i mere end tusinde år. Der er stigende videnskabelig fokus på de helbredsfremmende gevinster, som mindfulness giver, når den bliver en del af din hverdag. Mindfulness og meditation er effektive mod stress. Det er ikke kun voksne, der rammes af stress. Børn og unge rammes desværre også.

Mindfulness er evnen til nærvær. Evnen til at have den fulde opmærksomhed på det der er lige her og nu. At være til stede uden at lade sig distrahere af de tanker og følelser, der automatisk dukker op i vores bevidsthed. Hvem henter børn i dag? Har jeg husket at købe mælk? Hvornår skulle jeg aflevere oplægget til Hans? Hvad tid var fodboldtræningen? Husk at ringe til mor, hun har fødselsdag …

Ved at lære at være mindful bliver du bedre til at lytte til dig selv og til andre. Du bliver også i stand til at følge den intuition som vi alle er født med, men som mange moderne mennesker glemmer i løbet af et liv, hvor vi har travlt med karriere, forældreskab, parforhold og alle de krav, som verden og ikke mindst vi selv stiller til os selv.

For at være mindful er det vigtigt at være vågen med alle sanser. Følelser og tanker registreres og opleves uden vurderinger, nærmest som om man træder ud af sig selv og ser sig selv udefra. På den måde kan man udvide sin selvbevidsthed og se på sine egne mønstre, for derved at kunne reagere proaktivt i stedet for at reagere per automatik.

Selvom mindfulness næsten er blevet et modeord, er det langt fra et moderne begreb. Blandt andet har buddhisterne beskrevet mindfulness som en tilstand, hvor man er rolig og bevidst om sin krops funktioner, følelser og lader sit ubevidste sind arbejde.

Her på hjemmesiden kan du få gratis viden, øvelser og inspiration om mindfulness. 

Rigtig god fornøjelse.

Guides

Lydfiler

Videoer

Bliv medlem af Tid & Balance

Som medlem får du adgang til:

  • Viden, øvelser og læring ét sted.
  • Meget mere indhold.
  • Mulighed for at læse, lytte og se i dit tempo.
  • Du kan logge på hvor end du er.
  • Adgang til vores lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan interagere med andre medlemmer og behandlere.
  • Rabat på online produkter, quick-kurser og online kurser.
  • Rabat på spændende arrangementer (foredrag/workshops) i samarbejde med vores dygtige behandlere.
  • Ugentlig inspirerende nyhedsmail.

Det koster kun 57,- pr. måned. Ingen binding.

Luk menu