61 72 14 52 info@tid-balance.dk

Katja Feilberg - Stifter af Tid & Balance

Jeg er 47 år, gift og har to børn. Jeg har flere forskellige uddannelser og efter at have været lønmodtager i 20+ år, besluttede jeg mig for at udleve min drøm og blive selvstændig. Ikke at det ugentligt timeantal på “jobbet” så falder, men nu arbejder jeg med noget jeg virkelig brænder for og bliver ikke bremset.

Ramt af stress 1. gang
Jeg gik ned med stress første gang i 2003 med hospitalsindlæggelser, søvnproblemer (som først endte 13 år senere), migræne i 10 år og jeg havde vægtproblemer, primært med vægtøgning.

Fik arbejdspladsen med på en afskedigelse og fik straks nyt job. Dobbeltløn i 4 måneder og tog da også lige en uddannelse imens. 

Ramt af stress 2. gang
Anden stresstur var i 2007 efter et job med ca. 65 timer om ugen, en kræftsyg svigermor som døde, en svigerfamilie som var i opløsning og jeg som prøvede at redde – både familien og mig selv. Det endte med en sygemelding og en fyring. Nyt job og en ny uddannelse.

Ramt af stress 3. gang
Tredje gang var i 2016 efter et arbejde med alt for mange kasketter på, to kolleger som synes jeg var den dummeste kollega på jorden, og bare skulle trynes dagligt, og en chef som manglede rygrad.
En sygemelding pga. blødende mavesår og en fyring. 

Forandring
Så i januar 2017 kunne jeg godt se at jeg ikke skulle gå ned af samme vej igen med nyt job og endnu en ny uddannelse. Jeg vidste at nu måtte jeg altså både se og lytte til mig selv og især min krop, som havde skreget højt i mange år nu, men som jeg havde valgt ikke at lytte til.

Så jeg brugte hele 2017 på at kigge på selv, mine tidligere mønstre og hvordan jeg kunne få mit hoved, krop og sind til at blive en hel enhed igen – i balance.

Udleve drømmen
I januar 2018 sprang jeg ud som selvstændig. Jeg fandt også hurtigt ud af at jeg brændte så meget for at hjælpe andre mennesker, som havde brug for støtte og hjælp fra en travl hverdag til en sygemelding med stress. Så Tid & Balance blev født i juli 2018.

Her vil jeg gerne give dig som medlem mulighed for at få et overblik over de redskaber, læring og øvelser vi har samlet her, for at kunne hjælpe dig til et bedre liv. Det gør vi sammen – jeg, mit team og vores behandlere. Jeg er så taknemmelig og glad for dette samarbejde og jeg synes det er inspirerende at andre ligesom jeg brænder lige så meget for at hjælpe andre mennesker.

Vi håber at du vil få rigtig meget ud af at være medlem her hos os. Vi gør vores bedste for hele tiden at forbedre og gøre det nemmere for dig.

Luk menu